Keresés
Close this search box.

Kapcsolat

Amennyiben segítségre van szüksége vagy van megválaszolatlan kérdése lépjen velünk kapcsolatba!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat oldal

Kapcsolat

Közösségi média

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen feladatokkal fordulhatok Önökhöz?

Cégünk egyedi gépek és azok alkatrészeinek tervezésével és gyártásával foglalkozik. Egyaránt vállalunk mechanikus és villamos tervezést, gyártást is.

Milyen felületeken elérhetőek?

Telefonon a +36 70 930 4910 számon, emailben az info@resinematkft.hu címen, valamint közösségi felületen (Facebook).

Milyen határidőre tudnak munkát elvállalni?

Minden esetben egyedi határidőket vállalunk. Figyelembe kell vennünk a gyártási technológiát, az alapanyagok beérkezését, a munkadarab bonyolultságát, valamint gépeink leterheltségét. Igénytől függően, rendkívül rövid határidőket is tudunk vállalni.

Hogyan zajlik a gyártási folyamat?

- Egy már meglévő (megtervezett) termék esetén, a dokumentációk alapján elkészítjük árajánlatunkat. (Ezeket árajánlat kérésekor célszerű elküldeni.) Megrendelés esetén legyártjuk a kívánt alkatrészt, időközben tartva a kapcsolatot megrendelőinkkel. A közös munka az elkészült munkadarab vagy gép szállításával és esetleges telepítésével zárul.
- Abban az esetben, ha egy termék tervezésével kapcsolatban keresnek meg minket, akkor pontosan meghatározzuk a kitűzött célt, majd ezek alapján készítjük el ajánlatunkat. Megrendelés esetén a tervezés és gyártás ideje alatt szoros kapcsolatban vagyunk megrendelőinkkel. A folyamat ebben az esetben a kész dokumentációk átadásával, illetve az elkészült termékek szállításával és esetleges telepítésével végződik.