Keresés
Close this search box.

Tevékenységeink

CNC megmunkálás

25 éves tapasztalattal rendelkezünk a megmunkálás területén. Hagyományos és CNC szerszámgépeinkkel legyártjuk a megrendelőink által megtervezett alkatrészeket kis- és közepes sorozatszámban.

Mérnöki tervezés

Egyedi igényekhez egyedi megoldásokat kínálunk. Vállaljuk olyan célberendezések és egyedi alkatrészek tervezését és megvalósítását, melyek a gyártásban egy-egy speciális feladat ellátásáért felelősek.

Prototípus fejlesztés

Ha van egy újító ötlete, mi segítünk megvalósítani! Szívesen támogatjuk azokat a cégeket és magánszemélyeket, akinek van egy újító ötlete, de nem rendelkezik a megvalósításhoz szükséges erőforrásokkal.

Villamos tervezés

Cégünk vállalja egyedi gépekhez, berendezésekhez a villamos vezérlések megtervezését, szerelését, valamint programozását.Akár egy teljesen új gépről legyen szó, akár egy már meglévő gép fejlesztéséről, keressen minket bizalommal.

3D nyomtatás

A gyártástechnológiában forradalmi újításnak számít a 3D nyomtatás. Az FDM 3D nyomtatási technológiának nagy előnye, hogy bonyolult alkatrészeket is képesek vagyunk rövid határidővel, a forgácsolással előállított ár töredékéért legyártani.

CNC megmunkálás

25 éves tapasztalattal rendelkezünk a megmunkálás területén. Teljeskörű gépparklefedettségünknek köszönhetően szinte bármilyen alkatrészt képesek vagyunk megvalósítani. Hagyományos és CNC szerszámgépeinkkel legyártjuk a megrendelőink által megtervezett alkatrészeket kis- és közepes sorozatszámban. A gyártást műszaki rajz, 3D modell vagy akár meglévő alkatrész alapján (reverse engineering) is elvégezzük.
Ha van egy alkatrészterve, mi legyártjuk Önnek!
Ha van egy alkatrészterve, de nem tudja hogyan valósítaná meg, keressen minket bizalommal!

Géppark:

 • CNC megmunkáló központ (4D)
 • CNC marógép
 • CNC eszterga
 • Optikai köszörű
 • Síkköszörű
 • Szikraforgácsolás
  • Huzalszikra
  • Tömbszikra

Mérnöki tervezés

Egyedi igényekhez egyedi megoldásokat kínálunk.

Gyártási folyamatok hatékony végrehajtásához gyakran van szükség speciális feladatokat ellátó gépekre, alkatrészekre. Legyen szó akár csak egy különleges funkciót ellátó egységről, vagy egy teljes folyamatot végző gépről, minden esetben szükség lehet egyedi megoldások alkalmazására.

Cégünk vállalja ezen igények felmerülése esetén a teljes célgépek és egyedi alkatrészek teljeskörű tervezését és gyártását. Legyen szó akár gépészeti, akár villamos oldali tervezésről, mérnökeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Minden esetben törekszünk megrendelőink igényeinek a leginkább megfelelni, ezért a tervezés és gyártás során a legfontosabb szempontjaink a költséghatékonyság és a minőség.

Prototípus fejlesztés

Szabadidőnkben mi is előszeretettel gondolkodunk olyan új megoldásokon, melyek megkönnyítenék a mindennapi életünket.

Éppen ezért szívesen támogatjuk azokat a cégeket és magánszemélyeket, akinek van egy újító ötlete, de nem rendelkezik a megvalósításhoz szükséges erőforrásokkal.

Szorosan együttműködve a megrendelővel, vállaljuk az adott terv optimalizálását, majd az elkészült végleges tervből a prototípus legyártását.

 • kotyogó berendezés
 • csoda ásó

Egy-egy termék bevezetése előtt szükséges annak optimalizálása, csökkentve ezzel a gyártási költségeket és a későbbi kiadásokat.

A megmunkálásban és alkatrésztervezésben szinte elengedhetetlen az adott alkatrészről egy 3D modell elkészítése.

Ha van egy újító ötlete, mi segítünk megvalósítani!

Villamos tervezés

Egyedi célgépekhez minden esetben szükség van valamilyen vezérlő egységre, amely végrehajtja a kívánt műveletet. A vezérlő feladata a különböző hidraulikus, pneumatikus, mechanikus, villamos stb. részegységek irányítása.

A villamos vezérlések fő egysége általában egy PLC, mely a különböző bemeneti értékek (pl. szenzor, nyomógomb) alapján vezérli a végrehajtó egységeket (pl. motorok, munkahengerek).

Cégünk vállalja egyedi gépekhez, berendezésekhez a villamos vezérlések megtervezését, szerelését, valamint programozását.

Akár egy teljesen új gépről legyen szó, akár egy már meglévő gép fejlesztéséről, keressen minket bizalommal.

3D nyomtatás

A gyártástechnológiában forradalmi újításnak számít a 3D nyomtatás, mely évről évre egyre több területen váltja le a hagyományos forgácsolt alkatrészeket. Az FDM 3D nyomtatási technológiának nagy előnye, hogy bonyolult alkatrészeket is képesek vagyunk rövid határidővel, a forgácsolással előállított ár töredékéért legyártani. Több esetben is jó megoldást jelenthet a 3D nyomtatás, ezekre néhány példa:
 • nagy bonyolultságú alkatrészek (pl.: robotmegfogó) költséghatékony megvalósítása
 • egy berendezés tesztidőszakában a funkciók kipróbálása (prototípusfejlesztés)
 • egyéb kiegészítő funkciókat ellátó alkatrészek pl.: szenzortartók, takaróelemek, rögzítők
 • korábban műanyagból (pl.: POM) előállított alkatrészek helyettesítése
Választható nyomtatási anyagok:
 • PLA, ABS, PETG, TPU (többféle színben)
 • PA6-CF, PET-CF, PAHT-CF (szénszál erősítésű)

Maximális nyomtatási méret:
256 x 256 x 256 mm
Várjuk 3D Nyomtatással kapcsolatos megkeresésüket is!
A Resinemat Kft csapata.

3D szkennelés

Abban az esetben, ha egy alkatrészről nincsen 3D modellünk, vagy a geometriája miatt nehezen megalkotható, megoldás lehet az adott tárgy 3D szkennelése.

A szkennelés során létrehozunk egy „pontfelhőt”, amely a valós tárgy geometriáját képezi le. A létrejött adatok alapján könnyedén visszamodellezhetjük az adott alkatrészt (reverse engineering) és ha szükséges le is gyárthatjuk a másolatát.

3D szkennerrel képesek vagyunk egy-egy kisebb alkatrész, de akár nagyobb tárgyak (pl. gépek) 3D modelljének létrehozására, majd későbbi módosítására.

Vannak olyan felületek, méretek melyek nehezen mérhetőek, ebben az esetben is nagy segítség lehet egy 3D szkenner alkalmazása. Az elkészült modellben könnyedén lemérhetjük a szükséges méreteket.

Cégünk vállalja többek között alkatrészek, komplett gépek szkennelését és visszamodellezését, de egyedi igényű megkereséseket is szívesen fogadunk.

Miért pont a Resinemat?

Miért érdemes minket választania?

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen feladatokkal fordulhatok Önökhöz?

Cégünk egyedi gépek és azok alkatrészeinek tervezésével és gyártásával foglalkozik. Egyaránt vállalunk mechanikus és villamos tervezést, gyártást is.

Milyen felületeken elérhetőek?

Telefonon a +36 70 930 4910 számon, emailben az info@resinematkft.hu címen, valamint közösségi felületen (Facebook).

Milyen határidőre tudnak munkát elvállalni?

Minden esetben egyedi határidőket vállalunk. Figyelembe kell vennünk a gyártási technológiát, az alapanyagok beérkezését, a munkadarab bonyolultságát, valamint gépeink leterheltségét. Igénytől függően, rendkívül rövid határidőket is tudunk vállalni.

Hogyan zajlik a gyártási folyamat?

- Egy már meglévő (megtervezett) termék esetén, a dokumentációk alapján elkészítjük árajánlatunkat. (Ezeket árajánlat kérésekor célszerű elküldeni.) Megrendelés esetén legyártjuk a kívánt alkatrészt, időközben tartva a kapcsolatot megrendelőinkkel. A közös munka az elkészült munkadarab vagy gép szállításával és esetleges telepítésével zárul.
- Abban az esetben, ha egy termék tervezésével kapcsolatban keresnek meg minket, akkor pontosan meghatározzuk a kitűzött célt, majd ezek alapján készítjük el ajánlatunkat. Megrendelés esetén a tervezés és gyártás ideje alatt szoros kapcsolatban vagyunk megrendelőinkkel. A folyamat ebben az esetben a kész dokumentációk átadásával, illetve az elkészült termékek szállításával és esetleges telepítésével végződik.

Kapcsolat

Amennyiben van még megválaszolatlan kérdése, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Közösségi média

Írjon nekünk üzenetet!